Irene Malm Fridlund

Välkommen till min målarvärld. Irene Malm Fridlund heter jag, är pensionär sedan 2 år tillbaka och flyttade till södra Öland för 4 år sedan. Född och uppvuxen i hjärtat av Småland, dvs Alvesta och Växjö.

Kreativ sedan barnsben men trodde inte att jag skulle fastna för att måla. 2011 testade jag intuitiv och meditativ målning och det där blev sen min ”grej”. Akryl och akvarell är det jag gör mest. Ibland målar jag stort, ibland smått. Att komma in i ett flow, låta färg och penselns, eller händernas rörelser bestämma slutmålet är en underbar process. Jag gick in i väggen 2001, rejält, och numera har målning blivit en mycket avkopplande och avstressande sysselsättning. Andra kreativa intressen är trädgård, inredning och fotografering.

 Jag är autodidakt, dvs självlärd men jag har gått målarkurser genom åren och det har blivit några utställningar både här på Öland och i mina gamla hemtrakter. Välkommen att höra av dig om intresse finns att se fler målningar jag gjort. 

Irene Malm Fridlund, Nybovägen 18c, 386 63 Degerhamn (jag bor i Grönhögen),                            0729 817 038, irenemalmfridlund@hotmail.com

© Copyright Konstnärsgillet Mellersta Öland

 Klicka på en bild för att se bilden i större format.