Jag är född i Köping och utbildade mig till förskollärare innan jag började min konstutbildning. Jag gick två år på Västerås Konstskola och sedan följde ett stort antal målarkurser genom åren. På Ölands Folkhögskola har jag haft lärare som Tage Nilsson, Kristina Hjelte och Margareta Linton. På Gerlesborgsskolan i Bohuslän har jag gått kurser för Arne Isaksson, Lars Holm, Claes Jurander m.fl. Höjd punkten var en akvarellkurs i Provence med Arne Isaksson som lärare. Övriga lärare har varit Anders Wallin, Anna Törnqvist, Emma Karp Lundström och Magnus Petersson. 

Behovet att skapa har alltid varit stort. Vid sidan av måleriet har jag sedan länge arbetat i lera. 1996 började jag en tvåårig keramikutbildning på Capellagården, Öland. Ett stort privilegium att få vistas i den underbara miljön som är på Capellagården. Det har haft stor betydelse för mig.

Efter Capellagården så öppnade jag en keramikverkstad i Sandvik på norra Öland där jag drev keramikverkstad med butik/galleri och cafe´ fram till år 2015 då vi flyttade till Ronneby, mycket för att komma närmre barn och barnbarn. I samband med flytten så avvecklade jag min keramikverkstad för att åter fokusera på måleriet. På senare tid har jag mer och mer dragits åt det abstrakta måleriet vilket jag tycker är väldigt intressant och spännande. Det har gett mig ny inspiration och målarglädje.